Dagstaat en overzichtsrapportage instellen

In zowel de overzichtsrapportage als op de dagstaat vind je een overzicht van de actuele omzet. Het is nu mogelijk om in de beheeromgeving in te stellen welke onderdelen je wilt zien op de overzichtsrapportage of de dagstaat. Hoe je dit doet lees je hieronder.

Overzichtsrapportage

In de overzichtsrapportage staat de actuele omzet van alle kassa's.

Stap 1:
Ga naar het scherm "Klantinstellingen" > "Instellingen".

Stap 2:
Onder het kopje "Kassa Algemeen" vind je de instelling "Gegevens getoond in de overzichtsrapportage en op de kassa". Vink "Gebruik een selectie" aan om de verschillende posten te kunnen selecteren. Zie afbeelding hieronder.

Stap 3:
Alle onderdelen die je aanvinkt worden weergegeven in de overzichtsrapportage. De overzichtsrapportage vind je in het menu "Rapportage" > "Overzicht". Zie afbeelding hieronder.

Dagstaat op de kassa

Het is mogelijk om per kassa in te stellen wat je wilt zien op de dagstaat.

Stap 1:
Ga naar het scherm "Klantinstellingen" > "Terminals" / "Virtuele terminals"

Stap 2:
Onder het kopje "Kassa Algemeen" vind je de instelling "Gegevens getoond in de overzichtsrapportage en op de kassa". Klik op "KLA" om de terminal of virtuele terminal instellingen te activeren.dagstaat_instelbaar_3_.png

Stap 3:
Vink "Gebruik een selectie" aan om de verschillende posten te kunnen selecteren.

Stap 4:
Alle posten die je aanvinkt zullen worden weergegeven in op de dagstaat. Deze kan je vinden door te navigeren naar "Beheer" > "Dagstaat".

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar help@twelve.eu of bel naar 030 - 276 77 70.