KNIP app uitleg

Onze nieuwe KNIP app staat nu live! Via deze app kun je heel makkelijk je clubcard opwaarderen, saldo & transacties inzien en je account koppelen met die van een teamgenoot of familielid. Heb je vragen over de app of kom je er niet uit, lees dan snel verder!

Hoe kan ik mijn club toevoegen?

Ga naar knip-app-menu-icon.png links boven in en klik vervolgens op ‘Toevoegen’. Scan vervolgens de QR code, vul je pasnummer of vul je KNIP code handmatig in.

Hoe kan ik andere accounts koppelen aan mijn eigen account?

Klik op knip-app-menu-icon.png links boven in en ga naar ‘Instellingen’. Klik daarna op ‘Bestaand account koppelen’.

Waar kan ik mijn saldo en transacties zien?

Ga naar ‘Rekeningen ’ knip-app-rekeningen.png en je saldo verschijnt meteen in beeld.

Hoe waardeer ik mijn saldo op?

Ga naar ‘Rekeningen’ knip-app-rekeningen.png en klik op of draai aan de knip-app-add.png om je saldo op te waarderen.

Hoe kan ik mijn rekeningnaam aanpassen?

Ga naar ‘Rekeningen’ knip-app-rekeningen.png en klik vervolgens op knip-app-settings.png om je rekeningnaam aan te passen. Klik daarna op het vinkje rechts bovenin om op te slaan. De wijziging heeft nu plaatsgevonden.

Hoe kan ik mijn pincode aanpassen?

Klik op knip-app-menu-icon.png links boven in. Ga naar ‘Instellingen’ en ga vervolgens naar ‘Pincode aanpassen’

Hoe kan ik makkelijk van omgeving wisselen?

Ga naar knip-app-menu-icon.png links bovenin om je aangesloten clubs te zien en om makkelijk van omgeving te wisselen.

Waar kan ik mijn berichten lezen?

Ga rechts bovenin naar knip-app-berichten.png om je berichten te lezen.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Klik op knip-app-menu-icon.png links boven in. Ga naar ‘Instellingen’ en ga vervolgens naar ‘Wachtwoord Aanpassen’.

Hoe kan ik mijn e-mail login wijzigen?

Klik op knip-app-menu-icon.png links boven in. Ga naar 'Instellingen' en ga vervolgens naar 'E-mail aanpassen'.

Hoe kan ik mijn rekening blokkeren/verwijderen?

Ga naar ‘Rekeningen’ knip-app-rekeningen.png en klik daarna op knip-app-settings.png om je rekening te blokkeren of te verwijderen.

Hoe kan ik een extra persoon aan een rekening koppelen? (Denk aan familielid of een teamlid).

Ga naar 'Rekeningen' knip-app-rekeningen.png en klik dan op knip-app-personen.png en tik op het knip-app-add.png links boven in. Vul dan het e-mailadres in van de extra persoon. Deze persoon ontvangt dan een e-mail die hij/zij moet bevestigen.

Hoe kan ik zien of mijn clubcard gekoppeld is?

Ga naar ‘Rekeningen’ knip-app-rekeningen.png en klik vervolgens op knip-app-settings.png. Klik daarna op ‘clubcards’ om te zien welke clubcards er gekoppeld zijn aan dit account.