Verschil tussen de wegboekknop versus no-salepas

Voor gebruikers met een Startpakket is de enige optie om het eigen verbruik te registreren via de wegboekknoppen op de kassa. De knoppen kunnen in de beheeromgeving zelf worden ingesteld, maar kunnen door iedereen die achter de kassa staat worden gebruikt. Klik hier voor het artikel 'De wegboekknoppen toevoegen of aanpassen?'

Als je bedrijf gebruikt maakt van de betaalkaartmodule, kan je voor de No-sale pas kiezen. Met een No-sale pas kunnen alleen de personen die ook daadwerkelijk recht hebben op de gratis consumptie deze gratis afrekenen. Daarnaast kunnen er limieten per betaalkaart worden ingesteld, waardoor het eigen verbruik nooit hoger uitvalt dan vooraf aangegeven. Klik hier voor het artikel 'Volgen Een "No-Sale" pas (aanmaken)'.