KNLTB.Club ledenexport

Het ledenbestand van de KNLTB.club is anders dan het ledenbestand van All United. In onze beheeromgeving is het mogelijk om zowel de bestanden van All United als KNLTB.club te importeren. De stappen die je hiervoor moet volgen zijn hetzelfde gebleven.

Zie in de bijlage een voorbeeld van de nieuwe ledenexport via KNLTB.Club.

Volg onderstaande stappen om het juiste bestand te downloaden uit KNLTB.Club:

Stap 1: Log in op KNLTB.Club.

Stap 2: Ga via Personen > Clubleden in het hoofdmenu bovenaan naar de ledenlijst.

Stap 3: Hier is het mogelijk om leden te selecteren. Je kan alle leden selecteren of een selectie maken op basis van bijvoorbeeld leeftijd, rollen of abonnementen.

Stap 4: Wanneer je tevreden bent met de gemaakte selectie vind je meteen boven de eerste naam van je selectie de knop ‘exporteer’. Wanneer je hierop drukt, zal er automatisch een .csv bestand worden gedownload van de gemaakte selectie.