Handleiding Twelve Camera

Download de Mobiele en de Desktop App

• Met deze app heb je altijd zicht op je locatie, of je er zelf bent of niet. Ga naar de Google Playstore of de Appstore en download de Twelve Camera Mobiele App. Of scan een van onderstaande QR-codes:

QR_code_Twelve_Camera_Apple.pngiOS - download

QR_code_Twelve_Camera_Android.pngAndroid - download

• Voor het installeren van de Twelve Camera Desktop App ga je naar: DOWNLOADLINK

Stappenplan aansluiten Twelve Camera

1. Haal de camera uit de doos en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn. In de bijgevoegde Quick Start Guide staat een lijst met de onderdelen die in het pakket horen te zitten.
  2. Monteer de camera op de standaard en sluit de internet- en stroomkabel aan.
  3. Open nu de Mobiele App via de QR-code.
    1. Log in met het e-mailadres en wachtwoord dat je via mail van ons hebt gehad bij het aanmelden voor Twelve Camera.
    2. Voeg een zone toe door op ‘+’ te klikken links bovenin. Geef de zone een naam.
    3. Klik op ‘Camera toevoegen’. Zorg ervoor dat je telefoon en de camera verbonden zijn met hetzelfde lokale netwerk, en klik op ‘CloudCam toevoegen’ en vervolgens op ‘Ga verder’. De app geeft vervolgens alle camera’s weer die op het lokale netwerk worden gevonden.
  4. Zodra de camera in de lijst verschijnt, klik je op de camera waarbij het nummer achter `MAC` overeenkomt met het nummer achter ‘MAC’ op het etiket van de camera.
  5. De geselecteerde camera geef je vervolgens een specifieke naam, bijvoorbeeld Bar, als deze op de bar gericht staat.
  6. Er zal een laadscherm verschijnen, het apparaat is nu bezig met installeren. Let op: het kan ongeveer een minuut duren om de camera volledig in te stellen.
  7. JE CAMERA IS NU SUCCESVOL TOEGEVOEGD!

Handige links:

• Kijk hier voor de oplossing van mogelijke errors bij het instellen van de camera's
  • Kijk hier voor extra informatie over het mobiele beheer van Twelve Camera
  • Kijk hier voor extra informatie over het beheer van Twelve Camera via je computer