Pinstoring Pinkassa

Wordt de pintransactie afgewezen? Dan raden wij aan om de volgende handelingen uit te voeren:

1. Ga naar het ‘C-tap Acquirer menu’.
  2. Vul vervolgens het wachtwoord in: 2009
  3. Klik daarna op ‘Parameters downloaden’.
  4. Kies ten slotte de juiste ‘Acquirer’ (transactieverwerker).
  5. Ga dan naar het ‘Tech menu’
  6. Klik vervolgens op TMS sessie.

De Pinkassa maakt dan opnieuw contact met de TMS portal. Het scherm zal even grijs worden en daarna kom je weer terug in het hoofdscherm met de verschillende applicaties.

Hebben bovenstaande stappen niet geholpen en is het nog steeds niet mogelijk om een pintransactie te voltooien? Neem dan contact met ons op via help@twelve.eu of bel naar 030 276 77 70.