Vastlopen applicatie op de Pinkassa

Loopt het scherm van de Pinkassa vast? Volg dan onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Houd de grijze knop helemaal rechts boven in enkele seconden ingedrukt (zie afbeelding hieronder). Je krijgt dan de keuze om de applicatie af te sluiten.

2. Druk vervolgens op 'Stop' om de applicatie opnieuw op te starten.

Hebben bovenstaande stappen niet geholpen? Neem dan contact met ons op via help@twelve.eu of bel naar 030 276 77 70.