Handleiding Pinkassa

Pinkassa aanzetten

1. Houd de groene OK knop 5 seconden ingedrukt.
  2. Wacht tot de Pinkassa volledig is opgestart. De Pinkassa is volledig opgestart zodra de volgende iconen te zien zijn op het scherm:
  • Pinkassa
  • C-tap
  • Tech Menu
  • Kassa Menu

1. Als de Pinkassa volledig is opgestart, druk je op Pinkassa.
  2. Kies vervolgens voor 'Aanmelden' of 'Offline starten'. Als je gebruik maakt van virtuele terminals kies je voor 'VDE' en selecteer je de juiste virtuele terminal.

Pinkassa uitzetten

Druk de gele CLR toets en de Punt toets tegelijk in om de Pinkassa uit te zetten (zie afbeelding hieronder).

• Als de Pinkassa aan het stroom zit, zal deze combinatie de Pinkassa opnieuw laten opstarten.
  • Als je de Pinkassa van het stroom haalt, zal deze combi de Pinkassa uitzetten.

Pinkassa opladen

De Pinkassa kan op twee manieren worden opgeladen:

1. Via het bijgeleverde dockingstation
  2. Via de voedingsingang aan de zijkant van de Pinkassa