Handleiding POS335

POS-335

De kassa aansluiten:

Opstarten van de kassa:

1. Zet de kassa op de gewenste plek. Sluit dan de stekker die je in de kabelbox vindt aan op het stroom. Wacht nu 10 minuten zodat alle systemen kunnen opstarten.

2. Aan de rechterkant van het scherm vind je de 'Aan knop' van de kassa. Druk deze knop in om het kassascherm in te schakelen.

3.  Het lampje achter de 'Aan knop' veranderd van oranje naar blauw als het scherm aangaat.

Heb je vragen tijdens het installeren of opstarten van de kassa? Neem dan contact op met onze helpdesk van ma t/m vr van 10:00 - 19:00 uur op 030 - 276 77 70.