De nieuwe handheld

De nieuwe handheld bevat dezelfde eenvoudige software, zoals je van ons gewend bent op een 6” scherm. Het zorgt ervoor dat je vanaf het terras eenvoudig bestellingen naar de bar of de keuken kan sturen. Hierdoor worden de bestellingen nóg sneller klaargemaakt. De handheld zorgt voor een gestroomlijnd en snel bestelproces, waardoor je meer tijd hebt om een praatje met de klant te maken én meer bestellingen tegelijk kan opnemen!

Wil jij meer informatie over deze nieuwe handheld? Neem dan contact met ons op via info@twelve.eu of bel naar 030 276 77 70.