Benodigdheden Verhuur

Bij het huren van extra hardware voor jullie evenement of toernooi dienen de volgende aansluitingen door jullie geregeld te worden op locatie.

De voedingen die horen bij de kassa en pin leveren wij.

Per kassa of per PIN staat hieronder omschreven wat er zelf geregeld moet worden:

Kassa (per kassa):
1 stopcontact (voeding kassascherm)
1 stopcontract (optioneel, USB bonnenprinter)
1 internetaansluiting (kassascherm, UTP-kabel)

PIN (per PIN):
1 stopcontact (voeding pinautomaat)
1 internetaansluiting (kassascherm, UTP-kabel)

Mobiele PIN (GPRS):
1 stopcontract (voeding pinautomaat)
Internetaansluiting niet nodig, dit gaat via een GPRS datakaartje die wij meeleveren.

Mobiele PIN (WIFI):
1 stopcontract (voeding pinautomaat)
Internetaansluiting niet nodig, dit gaat via jullie eigen wifinetwerk. Dat betekent dat jullie zelf het wifinetwerk moeten regelen.