Aanmaken KNIP code

Als je wilt inloggen in de KNIP app en zowel je e-mailadres als je gebruikersnaam niet bekend zijn, dan kun je gebruik maken van een KNIP code. Deze moet wel ingesteld worden in de beheeromgeving, daarna kan je deze code als beheerder verspreiden naar de gebruikers.

Voor deze KNIP code kan je contact met ons opnemen. Wij moeten namelijk eerst deze functie voor jullie aanzetten in de beheeromgeving voordat je de mogelijkheid krijgt om met de KNIP code te werken. Daarna kan je zelf in de beheeromgeving de KNIP code aanmaken bij Klantinstellingen - Instellingen. Je ziet aan de linkerkant 'Knipcode status' staan. Zorg dat de status is 'ingeschakeld', hierna zie je 'Knipcode' verschijnen. Vul hier de gewenste KNIP code in. Een KNIP code moet altijd uit cijfers én letters bestaan.

Deze code kan je daarna aan iedereen geven om in te loggen. Wanneer gebruikers al in de beheeromgeving staan, en dus al bij ons bekend zijn, dan hoeft dit uiteraard niet meer.