Aanmaken KNIP code

Als je wilt inloggen in de KNIP app en zowel je e-mailadres als je gebruikersnaam zijn niet bekend dan kun je gebruik maken van een KNIP code. Deze moet wel ingesteld worden in de beheeromgeving, daarna kun je deze code als beheerder verspreiden naar gebruikers.

Voor deze KNIP code kun je contact met ons opnemen. Wij moeten namelijk eerst deze mogelijkheid in de klantgegevens doorvoeren voordat je de mogelijkheid krijgt om met de KNIP code te werken. Daarna kun je zelf in de beheeromgeving de KNIP code aanmaken bij Klantinstellingen - Instellingen. Je ziet aan de linkerkant 'Knipcode status' staan. Zorg dat de status is 'ingeschakeld', hierna zie je 'Knipcode' verschijnen. Vul hier de gewenste KNIP code in.

De organisatie kan hier zelf ook een code invullen die vervolgens gebruikt kan worden.

Deze code kun je daarna aan iedereen geven om in te loggen. Wanneer gebruikers al in de beheeromgeving staan, dan hoeft dit uiteraard niet meer.