Een competitiepas aanmaken

Veel tennisclubs hebben de mogelijkheid om af te rekenen met de KNLTB-pas op hun vereniging.

Maar hoe zit dat nu met uitspelende teams? Ook hiervoor hebben wij een oplossing. Je kan de uitspelende teams namelijk ook de mogelijkheid geven om met de standaard witte passen van Twelve te laten afrekenen. Voor deze uitspelende teams kan je dan competitiepassen aanmaken.

Hoe doe je dit?

Stap 1:
Ga naar het tabblad 'Gebruikersbeheer - Gebruikers' en klik onderaan op de knop 'Gebruiker toevoegen'.

Stap 2:
Vul de verplichte gegevens (*) in zoals hieronder in het voorbeeld te zien is.

Stap 3:
Klik daarna onderaan op de knop 3.JPG. Dan verschijnt onderstaand scherm:

Stap 4:

Typ het pasnummer in van de pas die je wilt koppelen en selecteer de juiste pas, zoals in het onderstaande voorbeeld en klik daarna op 'Opslaan'.

Stap 5:

Onderstaand scherm verschijnt. De pas is nu gekoppeld. We willen de pas nu nog een limiet geven, zodat het uitspelende team tot een bepaald bedrag kan bestellen en later op de dag kan afrekenen. Als het limiet is bereikt, kan er niets meer worden besteld. Ondertussen kan de rekening natuurlijk ook worden afgerekend.

Stap 6:

Om het limiet in te stellen, klik je op het groene potloodje (bewerken) voor het rekeningnummer. Je komt in het 'rekening bewerken scherm', zie onderstaande afbeelding. Vul bij 'Limiet verhogen' het bedrag in tot waar het uitspelende team kan bestellen. Klik daarna op 'Opslaan' en de pas is klaar voor gebruik. Let op: Je dient de kassa wel een keer af te melden en weer aan te melden voordat deze pas werkt.