De melding "Onbekende Betaalpas"

Als je vereniging gebruik maakt van onze betaalpassen kun je de onderstaande melding op de kassaterminal of tablet in beeld krijgen.

Er zijn een tweetal redenen die verklaren dat je deze melding krijgt.

1. De pas is niet bekend in de database. Bijvoorbeeld niet gekoppeld aan een rekening of gebruiker.
  2. Wellicht is de pas niet van jouw organisatie.

Oplossingen;

1. Je kunt voor de zekerheid de kassaterminal één keer afmelden en weer aanmelden. Let op! Je dient met de kassa verbinding te hebben met internet.
  2. Via de BackOffice (admin.twelve.eu) controleren of de pas op de juiste manier ingeladen en gekoppeld is aan een rekening en gebruiker. Indien dit het geval is, herhaal dan stap 1.

Mocht dit niet werken, kun je altijd een e-mail sturen aan help@twelve.eu of je vraag stellen via de KassaCoach.