Met een competitiepas afrekenen op de kassa

Tennisclubs maken vaak naast de persoonlijke KNLTB pas gebruik van 'competitiepassen'. Dit zijn meestal standaardpassen met Twelve logo die door de tegenstander gebruikt worden om alle bestellingen te registreren. Zo kan het team aan het einde van de dag de competitiepas in één keer afrekenen bij de kassa.

Hoe doe je dit?

Wil je liever de uitleg lezen met voorbeelden, kijk dan hieronder.

Stap 1:

Druk rechtsboven in het scherm op de knop 'Saldo' en klik op 'Betaalpas'.

Stap 2:

Haal de pas door de paslezer. Zie onderstaande afbeelding. Het (negatieve) saldo verschijnt. Optioneel kan een bon uitgeprint worden van de op die dag bestelde producten en het totaal bedrag. Als je dat wilt, druk je op de knop 'Dagbon'.

Stap 3:

Wanneer je de competitiepas wilt afrekenen, druk dan op de knop 'Voldoen'.

Op het voldoen scherm heb je de mogelijkheid om het bedrag te splitsen of om in één keer te voldoen. Zie onderstaande afbeelding.

Het saldo kan met de getoonde betaalmogelijkheden voldaan worden (dus ook met een andere/KNLTB pas). Uiteraard is het de bedoeling dat de pas uiteindelijk weer op 0 staat en hergebruikt kan worden.

Let op: dat de dagbon die geprint wordt van de gehele dag is. Het is dus niet raadzaam de pas 2 keer op 1 dag uit te geven.