Het verwijderen van oude KNLTB-passen

Als je wilt dat de oude KNLTB-passen niet meer als betaalpas gebruikt kunnen worden, kan je ze het beste in één keer verwijderen.

Hoe doe je dit?

Stap 1: Ga naar het tabblad "Rekeningen & Passen – Passen". Kies in de filter achter "Zoeken op" voor de optie "Pasnummer" en vul daarachter in het invulveld 2017 in. Selecteer het vakje achter "Met bondsnummer". Zo worden alleen de KNLTB-passen opgezocht. Klik op “Zoeken”.

Alle KNLTB-passen waar 2017 in staat worden nu getoond.

Stap 2: Wanneer de selectie naar wens is, kan alles weer in één keer geselecteerd worden door het selectievakje aan te vinken in de groene balk boven deze pasnummers.

Stap 3: Klik daarna op . Er verschijnt een melding. Klik op "OK". De passen zijn verwijderd.