Een transactie bewerken of verwijderen op de kassa

Transactie bewerken of verwijderen

Op de kassa kun je geen transacties bewerken. Je kunt enkel transacties verwijderen.

Stap 1:

Via de knop 'Beheer' op de kassa kun je klikken op 'Toon transacties' zie onderstaande afbeelding.

(Het kan zijn dat er een autorisatiecode nodig is zodat niet iedereen transacties kan verwijderen. Dit heeft de beheerder van de kassa dan ingesteld.) 

 Transactie_verwijderen.PNG

 

 

Hier kun je transacties selecteren en met het kruisje de transactie uit het systeem halen.

Verwijderde transacties zullen altijd zichtbaar blijven in de beheeromgeving. In de rapportagefunctie kun je bij de tabblad transactiemutaties de verwijderde transacties inzien.