Welkomsttekst instellen op de klantendisplay

In de beheeromgeving kan je de welkomsttekst op de klantendisplay instellen én aanpassen. Je kan bijvoorbeeld voor bepaalde evenementen of toernooien de welkomsttekst aanpassen.

Hoe doe je dit?

Ga in de beheeromgeving naar 'Klantinstellingen > Instellingen'.

Hierna kan je bij 'Customerdisplay instellingen' de eerste én de tweede regel van de welkomsttekst instellen.

(Zie onderstaand voorbeeld)

Vergeet niet op 'Opslaan' te klikken.

(Meld de kassa hierna opnieuw aan om het proces te voltooien)