Installeren kabels kassa (versie POS-400II)

Hieronder kun je zien welke kabels waar ingeplugd moeten worden. Wanneer dit niet op de juiste manier gebeurt, zal de kassa of andere hardware niet gaan werken.

1. De stroomkabel

2. De kassaladepoort. Let op! Waneer je hem verkeerd plugt, levert dit problemen op. De kabel heeft twee verschillende kanten. De kant 'Cashdrawer' moet in de kassalade. De andere kant met 'printer' in de kassa.

3. Sluit hier de USB-bonnenprinter aan.

4. Sluit hier de internet kabel op aan.

Heb je installatie vragen bel dan met onze helpdesk van ma t/m vr van 10:00 - 19:00 uur op 030 - 276 77 70.