Nieuwe KNLTB-passen activeren van bestaande gebruikers

Je kan voor de gebruikers die al in de beheeromgeving staan in 2018 zelf de passen activeren.

Hoe doe je dit?

Stap 1: Ga naar het tabblad "Rekeningen & Passen - Passen".

Stap 2: Selecteer 'Pasnummer' achter 'Zoeken op' en vul in het invulveld 2018 in.
Selecteer ook de optie 'met bondsnummer' en klik op 'Zoeken'.

Stap 3:  Alle KNLTB-passen van 2018 worden getoond. Klik, wanneer het er meer dan honderd zijn, op 'Toon alle passen'. Zie hieronder;

Stap 4: Selecteer al deze passen door het selectievakje aan te vinken naast het woord 'pasnummer' in de groene balk:

Stap 5: Klik helemaal onderaan op

Stap 6: Het onderstaande scherm verschijnt, vul in 2019. Klik op

Stap 7: Er verschijnt een overzicht van de oude en nieuwe passen (zie onderstaande afbeelding). Klik op 'Opslaan'.

Let op: Meld de kassaterminal wel weer even af en klik daarna weer op aanmelden. De kassa moet namelijk weten dat er wijzigingen zijn doorgevoerd.

Als je direct nieuwe leden wilt importeren en de passen van deze nieuwe leden wilt activeren, dan zal je een KNLTB-import moeten doen.