All United - Voorbeeldbestand goede ledenlijst

Maak je gebruik van het ledenadministratie programma All United? Dan kan je de lijst met gegevens die je via All United ontvangt inladen in onze beheeromgeving.

Je dient de volgende stappen te doorlopen:

• Download een excelbestand uit de ledenadministratie of vraag het bestand op.
  • Download het voorbeeldbestand onderin deze pagina: Voorbeeldbestand KNLTB import.
  • Vervolgens zet je de gegevens over in ons voorbeeldbestand (de reden hiervoor is dat de blauwe headers uniek zijn voor het uitvoeren van de KNLTB import in onze beheeromgeving).
  • De headers in het gedownloade excel-bestand mogen niet aangepast of gewijzigd worden, deze zijn uniek aan de import.

• Zodra de gegevens zijn overgezet in ons voorbeeldbestand kan je de import uitvoeren in de beheeromgeving.

Hoe voer ik een KNLTB import uit: klik hier

De volgende gegevens zijn in elk geval nodig voor de import en synchronisatie in ons systeem:

• Bondsnummer
  • Voorletters (Lid)
  • Tussenvoegsel (Lid)
  • Achternaam (Lid)
  • Roepnaam (Lid)
  • Geboortedatum (Lid)
  • E-mail

Let op: Wanneer er nu wel bijvoorbeeld e-mailadressen in de beheeromgeving staan en niet in het te importeren bestand, dan zullen de e-mailadressen verdwijnen, aangezien het systeem synchroniseert. De gegevens in de laatste import worden dus aangehouden.

Heb je nog vragen of loop je toch tegen problemen aan? Jouw twaalfde man staat voor je klaar om je verder te helpen via help@twelve.eu of bel naar 030 276 77 70.