De wegboekknoppen toevoegen of aanpassen

Je kunt wegboekknoppen (ook wel no-sale knoppen genaamd) aanpassen en uitbreiden in de beheeromgeving.

Dit doe je onder: Klantinstellingen, rapportageinstellingen - rapportageinstellen. Daar kun je de No Sale 1-10 instellen. Je kunt maximaal 10 wegboekknoppen aanmaken.

Als je een pluspakket of een beperkt pasmodule hebt, kan je extra No sale passen aanmaken. Het bijkomend voordeel is dat de No Sale pas wat persoonlijker is dan een No sale knop. Op deze manier kan je bijvoorbeeld ook budgetteren en voorkom je dat de no sale post ongewenst door iemand anders wordt gebruikt. Voor het instellen van de no sale pas klik hier.

Zie hieronder een voorbeeld van het instellingenmenu.