Algemene storingen bonnenprinter

Er zijn een tweetal storingen die bij de LAN als de USB printer kunnen plaatsvinden:

•  Er komt wel een bon uit de printer maar er staat niets op:
    • Er zit niet het juiste papier in de bonnenprinter. Controleer dit door de rol eruit te halen en met je nagel op het papier te krassen. Krijg je donkere krassen? Dan is dit het juiste papier. Zo niet bestel dan nieuwe rollen via de webshop.
    • Het printpapier zit verkeerd om in de printer. Leg de rol in de printer met de afrollende kant naar je toe.
  • Er wordt geen bon geprint, ERROR LED (Rood) knippert:
    • Er zit geen printpapier in de printer. Heb je geen papier meer? Je kan papier bestellen via onze webshop.