E-journaal wissen VX520-VX570/VX820

Wanneer je pinterminal vraagt om het E-journaal te wissen volg dan de onderstaande acties uit op de VX520/ VX 570:

Open het menu door op het meest linker paarse knopje te drukken.

Druk nu op:

• Manager menu
  • Wachtwoord = 99999
  • Functies
  • Terminal
  • Scroll naar beneden en druk op Journaal wissen
  • Wachtwoord = 99999
  • Druk op OK

Het E-journaal is nu gewist.

LET OP: Herhaal deze handeling eens in de 500 transacties om te voorkomen dat jouw pinautomaat stopt met werken!

Wil je voorkomen dat je deze handeling moet uitvoeren? Dan kun je ervoor kiezen om de pinautomaat een dubbele printbon te laten printen. Neem hiervoor contact met ons op via service@lecreditsportif.nl of telefonisch via 030-276 77 70.

Voor het lezen van de andere artikelen klik linksboven op Help.