Een volledig scherm banner toevoegen in digitale prijslijst

In deze handleiding laten wij zien hoe je een volledig scherm banner toevoegt. Voordat je dit kunt doen, moeten er eerst afbeeldingen toegevoegd worden. Klik op de volgende link om te zien hoe je dit doet.

Een afbeelding toevoegen in digitale prijslijst.

Volledig scherm banner toevoegen

1. Log in op de beheeromgeving.

2. Ga naar de pagina 'Digitale prijslijst' en kies voor 'Volledige scherm Banner'.

3. Wanneer je op dit scherm komt klik dan op '+Digitale Prijslijst'. Dit moet je doen omdat je de beheeromgeving moet vertellen dat eerst de prijslijst getoond moet worden voordat de volledige scherm banner voorbij komt. Als je dit niet instelt komen er alleen maar volledige scherm banners voorbij.

4. Vul bij 'Naam' Prijslijst in. Bij 'Weergaven duur' (sec) geef je aan hoe lang de prijslijst zichtbaar moet zijn voordat er een volledige scherm banner voorbij komt. Uiteraard laat je actief aangevinkt staan. Klik vervolgens op 'Opslaan'.

5. Om een afbeelding voorbij te laten komen klik je op '+Nieuwe volledige scherm banner'.

6. Vul bij 'Naam' een naam in voor de volledige scherm banner, bijvoorbeeld 'Mixtoernooi'. Bij 'Weergaven duur' geef je aan hoelang de volledige scherm banner moet draaien voordat het scherm weer naar de prijslijst moet gaan. Kies vervolgens wat je wilt laten zien (bijvoorbeeld een afbeelding).

Wanneer je een afbeelding wil toevoegen kies je voor 'Enkel afbeelding' en klik op het vergrootglas. Vervolgens selecteer je het mapje Volledig scherm afbeeldingen (dubbel klikken) en kies je de gewenste afbeelding en drukt op opslaan.

Afbeeldingen map kan je gebruiken wanneer je ervoor kiest om alle afbeeldingen in de map weer te geven. Dan wordt dit gerouleerd.

Kop tekst is niet van toepassing.

Wanneer je nu op 'Opslaan' klikt sla je de volledige scherm banner op. Hieronder staat een voorbeeld van een goed ingestelde volledige scherm banner.