Afbeelding toevoegen in digitale prijslijst

In deze handleiding leggen we uit hoe je plaatjes van sponsoren kan toevoegen op je digitale prijslijst.

1. Log in op de beheeromgeving.

2. Ga naar de pagina 'Digitale prijslijst - Media'.

3. Klik vervolgens op het mapje 'Volledig scherm afbeeldingen".

4. Hier kan je foto’s toevoegen door op het fotocamera-icoontje te klikken.

5. Voor het toevoegen van de afbeelding kan de resolutie 1920 x 1080 worden aangehouden.

6. De bestanden die de prijslijst ondersteund zijn jpeg en png.

Ga vervolgens verder met de instellingen: klik op deze link.